I tenketanken

Det er helt greit at mange har tatt ferie. Litt stille tid til å tenke. Forrige uke var en hektisk uke med mye reising og aktivitet. Nå skal vi bruke litt av denne krafta til å utvikle nye ideer: Hva slags utviklingsprosjekter skal vi investere krefter i? Og kanskje like viktig; hvilke oppgaver skal vi avslutte? Hvem har kompetansen vi mangler? Kan vi måle effekter av det vi gjør, og hvilke måleverktøy er de beste? Å skolere seg i strategisk bruk av sosiale medier, har definitivt vært lurt. Utviklingen går så fort at det vi lærte for et halvt år siden, er utdatert. Yako har gitt oss påfyll og nye ideer til hvordan vi kan fronte stedsuavhengig-prosjektet. Se fram til mye nytt – og ha en god påske!

Den stille uke gir rom for å tenke store og små tanker.

Image: jscreationzs / FreeDigitalPhotos.net

, ,

Én respons til I tenketanken

 1. TerjeH 19.04.2011 den 21:27 #

  Kutte bør man gjøre når ting man driver med bruker opp ressurser man heller kunne brukt på det man ‘vil’, og i hvertfall det man ‘vil mest’.

  Jeg tror det er tider for «kreativitet, la alle gode idéer gro, la oss gjøre alle gode ting». Og så kommer det tider der man skal fokusere. Fokus oppnår man kun ved å begrense hva man skal se på samtidig. Jeg tror en prosess bør svinge mellom disse to, og være bevisst hvor man er ‘nå’.

  Jeg vet ikke hvor dere er i denne tidslinjen, men tror generelt at et godt utgangspunkt er å ha helt klart og nedskrevet hva man vil mest, hva man vil, og hva man bare gjør. Dette vil da også gjøre det enklere å svare på de andre spørsmålene: effektmåling, kompetansebehov osv.

  Sikkert ting som både er tenkt og beskrevet. Men det var mine $2 sånn i forbifarta :)

  Går det an å tenke på å dra framtidige samarbeid i vår og stedsuavhengig retning? IT-senter og -drift for midttromskommunene sentralt plassert i Dyrøy? Billige lokaler og kjekke folk som vil og kan! Samkjøring av lønn? Arkiv? Internett-‘presens’? Mediahåndtering og profilering?

Legg igjen en kommentar