Påskenøtter

Vi legger bak oss en strålende påske og konstaterer at sola fortsatt skinner utenfor kontorvinduet. Påskens store nøtt har vært å knekke strategien for bruk av sosiale medier. Det har resultert i et strategidokument som skal diskuteres denne uka. Så var det iverksettingen. Veien fra teori til praksis er tøff, særlig er det utfordrende å få et system på overvåking, måling og analyse av de aktivitetene vi setter i gang. Vi tester nå Sprout Social etter tips fra Yako.no, for å se om dette er verktøyet vi har savnet. Kombinert med Google Alerts og Google Analytics burde vi være godt skodd. Har dere andre tips?

Nå har vi beskrivelsen, så var det utførelsen...

Image: jscreationzs / FreeDigitalPhotos.net

Denne uka får vi også besøk fra University of Southampton. Dyrøys langvarige og nytenkende utviklingsarbeid skal under lupen. Også våre nye prosjekter innenfor velferdsteknologi og helse vekker oppsikt. Ellers er vi veldig fornøyd med at vårt digitale studio skal brukes til veiledning av sykepleiestudenter, det er både effektivt og framtidsrettet.

, , , , ,

2 responser til Påskenøtter

  1. italo 26.04.2011 den 14:13 #

    mannen her nede har en av de mest omfattende utvalg av sosiale nettverk og blogg:

    http://hanspetter.info/2010/10/verktoy_for_sosial_mediasatsning/

    :-)

  2. marit 28.04.2011 den 09:09 #

    Tusen takk for tipset! Vi er i en utforskingsfase, derfor er det veldig nyttig med innspill.

Legg igjen en kommentar