SommerFLYT

Sommeren er kommet, og med den kom nyeste utgave av magasinet FLYT! Innbyggerne i Dyrøy, samt våre hyggelige naboer i Sørreisa, Salangen og Lavangen har akkurat fått den rykende ferske utgaven i postkassen.

I magasinet finner du en oversikt over sommeraktiviteter og sommeropplevelser i Dyrøy. Dessuten mange gode sommertilbud fra våre bedrifter. Magasinet som er produsert av Krysspress i samarbeid med Dyrøy 2017, har til hensikten å sette fokus på alt Dyrøy har å by på sommerstid. Dyrøyseminarsenteret bidrar også til at alle som har hytte eller fritidsbolig i Dyrøy får magasinet. Visste dere at vi har rundt 350 hytter i kommunen? Og noen bruker mye tid her selv om de ikke er innbyggere, opp til 1/3 av året. De er med på arrangementer, bidrar som frivillige og handler lokalt. Det er av stor verdi for kommunen.

Tre sommertips fra Dyrøyseminarsenteret

Ved Finnlandsnes småbåthavn ligger forholdene til rette for sommerkos i frisk sjøluft. Her er gjestehavn, sykkelutleie, søndagskafé og holme med friluftsfasiliteter. På bildet ser vi Edgar Øwre, styreleder i Dyrøy båtforening, i avslappet positur. Foto: Rune Stoltz Bertinussen.


Dyrøy Båtforening sin hjemmeside.

Hver søndag i sommer kan unge og voksne prøve seg som racerkjørere på Nord-Norges største gokartbane eid av NMK Dyrøy! Klar - ferdig - gå! Foto: Rune Stoltz Bertinussen


NMK Dyrøy sin hjemmeside.

Opplev natur og kultur i skjønn forening på Berg. 31. juli inviterer Lise og Roy-Frode Løvland til familiekonsert og utehygge. Foto Rune Stoltz Bertinussen.


Lise Løvland sin hjemmeside.

Nyt SommerFLYT og oppsøk det beste Dyrøy har å by på. God sommer!

Forrige versjon av FLYT kom i forbindelse med Dyrøyseminaret og hadde tema stedsuavhengige arbeidsplasser. Magasinet er i høyeste grad lesbart og relevant fortsatt. God fornøyelse.

, , , ,

Ingen kommentarer enda

Legg igjen en kommentar