Vil du ha en date?

Teaterensemblet Rimfrost bidro med god underholdning utendørs i det fine sommerværet.

Det er lenge siden vi har datet så heftig som vi gjorde på fredag! Ny partner hvert sjuende minutt. På Senja Næringshage sitt medlemsseminar 17. juni var det muligheter for å blåse liv i gamle og nye forbindelser. Og det virket som om det var god kjemi. Flere fant hverandre og kommer å fortsette dialogen om bedriftssamarbeid i etterkant. Foruten speeddating holdt flere av medlemsbedriftene innlegg og presentasjoner. Dyrøyseminarsenteret holdt et foredrag om bruk av sosiale medier – med jobbhatten på. Hva vi kan bruke nye medier til i jobbsammenheng, og det vanskelige skillet mellom jobb/privat var noen av temaene. De fremmøtte fikk også tips til hvordan de kan unngå å gå tom for innholdsideer i sosiale medier som f.eks blogger. Responsen var svært god og vi har allerede fått forespørsler om foredrag i andre nettverk.

Skarve skryter av sin heltedåd.

En utrolig flott karakter!

Samlingen ble holdt på Jordhuset på Senja der Trude og Dag var godt vertskap. Vi ser fram til å følge utviklingen i Basecamp Senja. Rimfrost teaterensemble var også hjertelig til stede med Isak, Krakus og Skarve – et herlig innslag og en herlig gjeng som flere også kunne se da hurtigruta la til kai på Finnsnes 20. juni.

Arrangementet var på Jordhuset på Senja.

, , , , , ,

Ingen kommentarer enda

Legg igjen en kommentar